Hallitus ja kokoukset

Ryhmäkuvassa Päijät-Hämeen Muistiyhdistyksen hallitus vuodelta 2017

Kuvassa hallituksen jäsenet v. 2017

Ylärivi vasemmalta:
Marja-Leena Alho, Pirkko Vuorenmaa, Maija-Liisa Jarla-Hokkanen, Hanna Dillström, Iris Vavuli, Seija Mäkelä
Alarivi vasemmalta:
Jussi Waajakoski ja Kari Kempas

Kuvasta puuttuvat Heikki Salomaa ja Janita Seppänen.

SÄÄNNÖNMUKAISET KOKOUKSET

Yhdistyksen hallitus kokoontuu vuosittain n. 10 kertaa. Lisäksi yhdistyksen jäsenille on säännönmukaiset kokoukset, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa, toinen keväällä ja toinen syksyllä.

SEURAAVA KOKOUS JÄSENILLE

Kevätkokous järjestetään torstaina 27.5.2021 klo 18.00

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokous on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja se pidetään yhdistyksen toimistolla (Hämeenkatu 5 A 5, 3 krs., 15110 Lahti). Alueellisten rajoitusten mukaisesti, lähikokoukseen on mahdollista osallistua enintään kuusi henkilöä. Jos haluat osallistua kokoukseen paikan päällä ilmoittaudu 25.5. mennessä: virpi.veijanen(a)ph-muistiyhdistys.fi ja jos haluat osallistua kokoukseen etäyhteydellä (Teams), laita linkkipyyntö em. sähköpostiosoitteeseen. Tervetuloa.